Касата “СМОК” е нова разработка на “Classen”. Новото при нея е възможността да подмените вратите си в панелен апартамент без да се кърти. Светлия отвор се намаля минимално и може да се възползвате от избор от десeтки модели в над 15 цвята.

Касата “Аркус” представлява комбинация между функционалността на каса “Стандарт” с модерния дизайн на каса “Ню Аркус”. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

Касата “Стандарт” е универсална, подходяща за нетипични ситуации като отсъствието на т.нар”зъб”, две врати една до друга, преграждане на коридор и други. С изчистения си дизайн тя е подходяща, както за тънки стени, така и за зидове с голяма ширина. Комбинира се с различни типове первази. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

Касата “Ню Аркус” е подходяща за всички модели интериорни врати на “Classen”, като им придава модерен и естравагантен вид. Касата е със заоблени первази с възможност за регулиране от 115 до 320 мм. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

Регулируемата каса е подходяща за всички модели интериорни врати на “Classen”, като им придава завършен класически вид. Касата е с прави первази с възможност за регулиране от едната страна на перваза до 20 мм.  Обхватът е от 75 мм до 360 мм, което покрива всички възможни дебелини на зидове. Предлага се във всички цветове на интериорните врати “Classen”.

Адрес: гр. София, кв. Левски, ул. Бесарабия № 57
(до стъкла "Кобра")
Тел.: 02/ 945 42 67
Моб. тел.: 0889 89 55 11